Passief Inkomen met Google Adsense

Passief inkomen. Het klinkt alsof je hierbij geld verdient zonder iets te hoeven doen. Toch is niets minder waar. Passief inkomen slaat op een terugkerend inkomen dat ontstaat uit een eenmalige investering van tijd en moeite.

Passief inkomen steekt anders in elkaar dan actief inkomen. Loondienst en uurtje-factuurtje zijn voorbeelden waarbij er met een actief inkomen wordt gewerkt. Er is sprake van een één-op-één relatie tussen geïnvesteerde tijd en de vergoeding hiervoor. Zoals aangegeven investeert u bij passief inkomen eenmalig veel tijd in iets. Daarna blijft u inkomsten genereren.

Wanneer u passief inkomen verdient met bijvoorbeeld een website, dan verdient u ook geld wanneer u niet aan het werk bent. Het internet staat 24 uur per dag “aan”, waardoor u ook 24 uur per dag geld kunt verdienen.

Eén van de manieren hiervoor is passief inkomen met Google Adsense. Google Adsense is een advertentienetwerk van het bedrijf Google. Bij Google Adsense zitten heel veel adverteerders aangesloten. U kunt uzelf registreren als publisher. Dan kunt u advertenties op uw website tonen en hier geld mee verdienen.

Wanneer u hier zelf mee aan de slag zou willen gaan, dan is de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense iets voor u. U leert wat u moet doen om bezoekers op uw website te krijgen en hoe u uw Adsense-inkomsten kunt maximaliseren. Het boekje kost nog geen vijftien euro – een investering die u met uw online onderneming in veelvoud zult terugverdienen!

Advertentie