Geld verdienen met een eigen marktplaats

Met een eigen marktplaats kunt u op een relatief eenvoudige manier bijverdienen. U beheert dan een marktplaats website waarop adverteerders hun spullen kunnen aanbieden. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen adverteerders uit extra opties kiezen, waaraan u een prijs kunt koppelen.

Ook is het mogelijk om bepaalde rubrieken op uw eigen marktplaats website zo in te stellen dat de adverteerder moet betalen voor de plaatsing van een advertentie in één van deze rubrieken. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners of een Google Adsense blok op uw advertentie website. Via het beheerpaneel van het script voegt u de code van een banner of van Google Adsense heel eenvoudig aan uw marktplaats website toe.

Een eigen marktplaats beginnen kan behulp met een zogeheten marktplaats script. Dit is een uitgebreid PHP script waarmee u de functionaliteiten van een advertentie website in huis haalt. Op de pagina Eigen marktplaats kunt u betaalbaar zo een marktplaats PHP script kopen. Met dit script zijn er tal van mogelijkheden om bij te verdienen. U kunt betaalde rubrieken aanmaken, waarbij u voor iedere rubriek een andere prijs kunt instellen als u dat zou willen. Ook kunt u een prijs instellen voor het toevoegen van een website link of een telefoonnummer aan een advertentie.

De advertentie website is volledig naar uw smaak aan te passen. De verschillende kleuren die op uw advertentie website worden gebruikt, past u heel eenvoudig via het beheerpaneel aan. Er worden tijdens de installatie van het marktplaats script rubrieken aangemaakt op nieuwe advertentie website, zodat u na de installatie direct iets bruikbaars heeft staan. De rubrieken kunt u naar eigen wens aanpassen via het beheerpaneel.

Ziet u wel brood in het beginnen van een eigen marktplaats zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de techniek, dan biedt het marktplaats script u een uitgelezen kans om dit te doen.

Advertentie