Geld verdienen met een startpagina website

Een eigen startpagina website biedt een goede mogelijkheid voor online geld verdienen. Een startpagina site kunt u eigenlijk zien als een online catalogus waarin interessante websites staan opgenomen. Per thema wordt een dochterpagina aangemaakt. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen subdomein op de website. Zo kan bijvoorbeeld een dochterpagina over zwangerschap gaan of een dochterpagina over sport.

​Wanneer u gebruik maakt van het startpaginascript van Vrolijk Internet Services, is het vrij eenvoudig om naast gewone links ook affiliate links en affiliate banners op uw dochterpagina’s te plaatsen. Hiermee verwijst u met uw links en banners naar de diensten en producten naar een bepaalde adverteerder, waarbij de adverteerder eenvoudig kan zien dat de bezoeker via een link op uw startpagina op zijn website is gekomen. Schaft de bezoeker vervolgens iets aan, dan verdient u een percentage op het door de bezoeker betaalde bedrag.

​Het mooie van affiliate marketing is dat de gegevens van de bezoeker enige tijd aan u gekoppeld blijven. Doet de bezoeker niet meteen maar na enkele dagen een aankoop op de website van de adverteerder, dan is de kans groot dat u uw commissie alsnog krijgt.

U kunt ook advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina’s plaatsen. Met Google Adsense worden er automatisch passende advertenties voor uw startpagina’s gezocht en weergegeven. Klikt een bezoeker op een advertentie, dan ontvangt uw saldo in Google Adsense verhoogd. Bereikt uw saldo de grens van 70 euro, dan vindt er de volgende maand een uitbetaling plaats.

​Een andere manier om geld te verdienen met het startpaginascript, het verkopen van links op uw dochterpagina’s. Het script biedt de mogelijkheid om het verkopen van links te automatiseren. Via een formulier “link toevoegen” vult de bezoeker de gegevens in. Vervolgens kan hij betalen via iDEAL of PayPal. Zodra er is betaald, wordt de link automatisch geplaatst.

In het script kunt u aparte prijzen instellen voor een link op de homepage en een link op een gewone dochterpagina. Ook is er de mogelijkheid om de bezoeker te laten “betalen” met een retourlink, zodat er ook diverse links naar uw startpagina website worden gebouwd. Dit verbetert de vindbaarheid van de startpagina en zorgt voor meer bezoekers op uw startpagina, waaraan u geld kunt verdienen.

Startpaginascript

Advertentie