Echt geld verdienen met een eigen bedrijf

Het lijkt op voorhand allemaal zo makkelijk. Dit is het echter niet altijd. Echt geld verdienen met een eigen bedrijf is maar voor weinig ondernemers weggelegd. Hoe dat toch komt bespreken we in dit artikel.

Zelfstandig ondernemen en een baan in loondienst is in de verste verte niet gelijk. Verschil in mentaliteit, productiviteit en stress zorgt voor een enerverende en uitdagende bezigheid. Want ondernemen kan spannend zijn. Betalen klanten nu wel of niet? Is de afnemer überhaupt tevreden? Kiest de consument voor mij of een van mijn concurrenten? Het zijn vragen die iedere ondernemer vrijwel dagelijks bezighoudt. Want niemand kan met zekerheid zeggen dat vandaag de dag is waarop alle prospects die u heeft benaderd “ja” zeggen tegen uw aanbod.

Om het werken u zo makkelijk mogelijk te maken zijn er een groot aantal boeken over ondernemen en klanten werven geschreven. Eén van deze boeken is het Engelstalige “Get all the clients you need“. Makkelijker kan het eigenlijk niet want u wordt binnen enkele uren aan de hand genomen door alle interessante manieren die uw onderneming een voorsprong op het merendeel van uw concurrenten kan bieden. Het boek kent een gratis trainingsprogramma van 52 weken wat een bijdrage zal leveren aan de opbouw van een onderneming die eigenlijk niet meer in te halen is door uw concurrenten. Er zullen zaken aan bod komen die u nog nergens anders heeft gezien.

Ook interessant voor u? Het eerste hoofdstuk van het boek kunt u hier gratis aanvragen. Hoewel dit slechts een eerste begin is, ziet u wel direct wat de schrijfstijl en het niveau van het boek is. Op basis hiervan kunt u een inschatting maken of dit boek ook u verder gaat helpen. Het boek is inmiddels een best seller en dat is natuurlijk niet voor niets.

Advertentie