Geld verdienen zonder te werken

Heerlijk lijkt dat. Geld verdienen zonder te werken. Toch is dat niet helemaal realistisch. Het is waar dat geld zorgt voor meer geld, maar niet iedereen zal zoveel geld hebben om van de rente of uit winsten te kunnen leven. Wel kunt u iets opbouwen wat zorgt voor blijvende inkomsten. Dan kunt u geld verdienen zonder te werken.

Online zijn er veel mogelijkheden om een passieve inkomstenbron op te bouwen. Dit houdt in dat u eenmalig veel tijd in bijvoorbeeld uw website of nieuwsbrief stopt en hier inkomsten uit blijft genereren. Het idee is dat mensen via uw website of nieuwsbrief aankopen doen en u per transactie geld verdient. Soms is het verdienmodel gebaseerd op abonnementen. Wanneer een abonnement verkoopt blijft u maandelijks inkomen krijgen, tot het abonnement wordt opgezegd.

Google Adsense

Een van de gemakkelijkste manieren om passief inkomen op te bouwen, is geld verdienen met Google Adsense. U plaatst op uw website een blokje waar Google advertenties van derden kan plaatsen. Iedere keer dat er op een advertentie geklikt wordt, ontvangt u geld.

De adverteerders die op uw website verschijnen worden door Google geselecteerd. U hoeft hier niet zelf achteraan te gaan. Iedere keer wanneer u de grens van zeventig euro in uw Adsense account bereikt, wordt u de volgende maand betaald. De ervaring is dat dit altijd keurig netjes op tijd gebeurt.

Moet ik hiervoor werken?

Uw website zal voldoende bezoekers moeten trekken wanneer u een extra inkomen uit Google Adsense wilt genereren. Om dit voor elkaar te krijgen zult u moeten werken. Allereerst zal er relevante informatie op uw website moeten staan. Daarnaast zal uw website goed vindbaar moeten zijn in de diverse zoekmachines. Hier zult u realistisch gezien toch al snel een jaar mee bezig zijn. Maar daarna kunt u geld blijven verdienen zonder nog aan uw website te hoeven werken.

Advertentie